Klubnyheder

Stærke teams på plads til U13 piger og U13 drenge

26. april 2022, 14.00

Til U13 piger kan vi præsentere både velkendte og nye ansigter i trænerteamet.

Mathias Døhl og Trine Holm Salmony kommer til fra Amager SK, hvor de har lavet et flot stykke arbejde med at udvikle børnehåndbolden. Mathias kommer til at fungere som årgangsansvarlig, mens Trine både skal være assistent for Mathias på hold 1 og være fysisk træner på u13 og U15 piger

Kontinuiteten i teamet er Thomas Weinreich, der skal fortsætte i en lignende stilling, som han har nu. Thomas har et indgående kendskab til pigerne og fortsætter med at være vigtig sparringspartner for Mathias og Trine samt være træner for hold 2.

Til at binde klubben sammen og skabe tråde mellem de forskellige årgange har vi Anndora Dambo og Laura Lykke, der selv spiller på U17 piger og er elever på Ajax København Sportsgymnasium. De kommer til at hjælpe omkring hold 2 og hold 3 samt give videre af deres spillemæssige erfaring.

U13 drengene er så heldige den kommende sæson, at de igen skal ledsages af yderst kompetente Mikkel Carlsson, der både skal være årgangsansvarlig, cheftræner for hold 1 samt fysisk træner for U13 og U15 drenge. Mikkel har stor erfaring fra Hillerød Håndbold og har i denne sæson styret U13 drengene i Ajax i en rigtig god retning.

Cheftræner på hold 2 bliver Line Detlef, der rykker med op fra U11. Line har en masse af den Ajax-DNA, som er så vigtig. Sammen med Mikkel er hun derfor med til at sikre kontinuitet omkring årgang 2009 og 2010.


Vi ønsker fortsat at tilføje et par nye ansigter til U13 drengene, og vi håber snart at kunne melde mere ud om dette. Kunne du - eller en du kender - se dig selv som værende en del af teamet med Mikkel og Line, så kontakt Børne- og udviklingskoordinator Simon Guldager på 27 37 47 27.

For spørgsmål eller kommentarer til de to årgangsansvarlig kontakt:

- Mathias Døhl: 20 30 75 45

- Mikkel Carlsson: 24 26 18 54