Klubnyheder

Ambitiøst og slagkraftigt trænerteam for Ajax København U17 Piger til 2022/2023

7. april 2022, 18.45

Ambitionerne er store i Ajax København og her er vores U17 Pige årgang så absolut ingen undtagelse.
I denne sæson har vi set en stor fremgang og stor udvikling i afdelingen, hvilken vi glæder os til at løfte yderligere i kommende sæson. Ikke nok med, at årgangen i sig selv har kunne mønstre tre hold, hvoraf det ene er placeret i U17 Ligaen, har udviklingen af samtlige spillere været tydelig.
Der er blevet leveret rigtigt fine resultater på tværs af holdende, samtidig med at en hel del af spillerne, med stor succes, har fået lov at prøve sig af på både vores hold i U19 Pige Ligaen og U19 Pige 1.division A, samt træninger med vores Ligakvinder.

Der er altså ingen tvivl om, at udgangspunktet for vores U17 Piger til kommende sæson er rigtigt godt. Ligesom i denne sæson kommer vi tilbage at have 3 hold på årgangen, men vi stræber efter at forsætte den flotte udvikling og løfte hele afdelingen yderligere, ved bl.a. at skabe et så stærkt setup at vi kan have to hold der skal gøre sig gældende i årgangens bedste række. Og til at stå for den opgave, skal vi tage imod både nye, samt velkendte ansigter!

Hos det ene af vores U17 hold, skal vi byde velkommen til en ny cheftræner – og hvilken en!
Cheftræner bliver Martin Grønmann, der efter 11 sæsoner i FIF, skifter Frederiksberg ud med Sydhavnen og Bavnehøj Arena. Til at assistere Martin på holdet, samt sikre den meget væsentlige kontinuitet, har vi Simon Guldager, der påbegynder sin 4 sæson i Ajax København, alle sammen på U17 årgangen, hvor han senest har fungeret som årgangsansvarlig og assistenttræner på hold 1.

I den næste konstellation, er der ligeledes et meget velkendt ansigt, samt et nyt bekendtskab i Ajax København.
Som Cheftræner på holdet, har vi Carsten Sørensen, der snart har taget flere sæsoner i Ajax end vi kan tælle til!
Carsten har i denne sæson været cheftræner på klubbens U15 pigerne, og følger derfor med en stor del af pigerne op til U17. Det nye Ajax København-bekendtskab i denne konstellation, er August Bendorff.
August er på trods af en alder på 'kun' 28 en erfaren herre, der har tidligere har været i både Roskilde Håndbold, HVI Himmelev og HIK.

På de tredje Ajax København U17 Pige hold, bliver det to ’nye’ men meget erfarne ansigter, der skal styre slagets gang. Johan Sølvhøj, der i år har været en stor motor på årgangens hold 2, skal sammen med Kim Berge-Hansen stå for årgangens tredje hold.

I hele Ajax København er vi glade for at kunne præsenteret en så kompetent trænerkonstellation, til en afdeling hvor ambitioner er store og mulighederne mange. Det er ikke mange steder at en U17 pige afdeling kan mønstre tre, og samtidig at kunne have tre hold med så mange dygtige spillere er en yderst sjældenhed. Vores samarbejde med Kies – Københavns Idrætsefterskole, samt den voksende interesse for vores eget uddannelsestilbud, Ajax København Sportsgymnasium, gør det muligt for os at huse så stor en gruppe af dygtige spillere og potentielt sørge for mere end et hold i den bedste række.
Vi glæder os til at se hele afdelingen komme i gang, og se dem tage de næste, mange skridt i årgangen og pigernes udvikling!