Klubnyheder

Ajax København klar med stærkt U19 Pige setup for 2022/2023

2. april 2022, 11.42

Vi er i Ajax København klar til at præsentere trænerpåsætningen på U19 Pige årgangen for den kommende 2022/2023 sæson.

Setuppet omkring U19 Pige afdelingen vil til kommende sæson byde på en god portion kontinuitet, samt et øget bindeled til vores Ligakvinder.
Cheftræner på U19 Piger bliver Tor Mikkelsen, der påbegynder sin sjette sæson i Ajax København, hvoraf de to seneste har været som assistenttræner på U19 Pige 1.
Som assistenttræner på hold 1 og til at assistere Tor på sidelinjen, bliver det Jakob Karlsen, der har i de to seneste sæsoner, har fungeret som ansvarlig for hold 2 på U19 Pigerne.

Udover Tor og Jakob, bliver Ligakvindernes træner, Rasmus Poulsen, knyttet endnu tættere til U19 årgangen og kommer til at være en integreret del af afdeling flere gange ugentligt.

Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere et sådan setup hvor kontinuiteten i den grad er til stede, samt yderligere at få knyttet Ligakvindernes cheftræner endnu tættere på den afdeling der i løbet af de to seneste sæsoner har givet vores Ligakvinder 7 forskellige ligadebutanter.

Sportslig Ansvarlig i Ajax København, Claus Kuno, siger således om kommende sæsons U19 Pige afdeling:

”Udviklingen af vores træningsmiljø rundt omkring vores Ligahold, divisionsholdene samt U19 pigerne ligger os meget på sinde, og med Tor og Jakob i trænerteamet på U19 pigerne er vi klar til at tage yderligere et skridt i forhold til at forøge og videreudvikle vores talentarbejde. Udover et højt fagligt niveau, dedikation og engagement, så kender Tor og Jakob gennem deres mange sæsoner i Ajax København, alt til klubben, kulturen, spillerne og ambitionsniveauet omkring kvindehåndbolden i Ajax.

Så vi ser frem til en spændende sæson, hvor vi igen skal kæmpe med omkring pladserne til U19 DM samt skabe fremtidens ligaspillere i Ajax København.”

 

Vi har ligeledes indhentet en kommentar fra kommende cheftræner for Ajax København U19 Pige afdeling, Tor Mikkelsen, der sætter lidt ord på den kommende sæson:

”Jeg glæder mig enormt meget over at få endnu et år hos så attraktiv en afdeling som vores U19 Piger. Vi er dybt afhængige af talentudvikling i Ajax København, så at få lov til at stå med ansvaret for så væsentlig en årgang som U19, er vanvittigt spændende, hvorfor det at takke ja til at tage endnu en sæson på U19 Pigerne var en kæmpe no-brainer for mig.

Det er en god gruppe af meget dygtige og meget arbejdsomme piger, og det træningsmiljø vi har er forholdsvist enestående. Udover årgangens egen daglige træningsintensitet, kommer vi til at arbejde sammen med vores dygtige U17 piger, og vores seniorafdeling, der med de spillere vi lige om lidt sender op fra U19 bliver ekstra spændende.

Jeg ser frem til forsat at skubbe flere af vores ungdomsspillere i den rigtige retning i forhold til på sigt at kunne gøre sig gældende på de øverste hylder i senior håndbolden.
Og selvom arbejdet med talentudviklingen er det altoverskyggende formål, så er der ingen tvivl om, at vi i U19 afdelingen også vil tage revanche for dette års lige-ved-og-næsten sæson, og cementere vores plads i den absolutte nationale elite.
Så ja, jeg glæder mig. Det bliver vildt sjovt!”

På et senere tidspunkt vil vi præsentere de navne i trænerkonstellationen, der skal være ansvarlige for U19 Pige 2, samt rækken af specialisttrænere der kommer til at være omkring afdelingen.

I hele Ajax København er vi glade for at kunne præsentere dette stærke setup omkring vores meget ambitiøse U19 Pige årgang, og glæder os til at se dem i aktion i kommende sæson.

Ved spørgsmål eller lign. kan I rette henvendelse mod Sportslig Ansvarlig, Claus Kuno eller Cheftræner, Tor Mikkelsen.