Open4fun

Open 4 Fun (8-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.

Hvornår træner vi?:

Hold blå - som træner hver lørdag fra 12.15-14.15


Hold gul - som træner hver lørdag fra 14.15-16.15


Hvad koster det?: 300 kroner om måneden.


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København


Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted - og husk at skriv hvilket hold du gerne vil tilmelde dig til.

Efter du har sendt en tilmeldingsformular afsted, vil du inden for kort tid blive kontaktet vedrørende 14 dages gratis prøvetræning. Efter prøvetræningen, bliver dit barn tilknyttet et hold.

Venteliste:

Du kan sagtens tilmelde dit barn til et allerede fyldt hold. Dit barn ender på ventelisten og I får straks besked når der enten er plads på holdet eller hvis der er et lignende hold der åbner. Så du kan sagtens tilmelde dit barn til et af de fyldte hold, men ender dog i første omgang på en venteliste.


Obs. Der vil blive taget billeder og videoer til de sociale medier og andet lignende. Ved indmeldelse i klubben giver du/I samtykke til at vi kan tage og videredele billeder af dit barn, som herefter bruges internt og eksternt. Hvis du/I gerne vil tilbagetrække samtykke, så skriv til [email protected]

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Facebook feed
For jer der vil spille lidt af hvert

OPEN4FUN er vores tilbud, hvor man kan få lov til at spille lige de spil man har lyst til. Her har du mulighed for at have nogle flere timer end dem du får på dit faste hold i løbet af ugen. 


OPEN4FUN tilbyder følgende:

  • Roblox
  • Minecraft
  • Rocket League
  • FIFA 22
  • CS:GO (12 år+)
  • Fortnite
  • Valorant (12 år+)
  • Vi er åbne for andre spil, såfremt du ønsker det


Open4Fun er både til dig der allerede gamer meget, men bare gerne vil hygge game, og til dig der er ny i e-sport. Gennem Open4Fun træningerne får du både hygge-gaming, fysisk bevægelse og nye venskaber.


E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR