Fortnite (8-16 år)
Sundt%20mindset%20%281%29
Hvad er life-skills?

Life-skills er for Ajax København E-sport, en helt essentiel grundsten for e-sportstræningen. Træningen bygger på life-skills, som er udarbejdet med henblik på at opnå den bedste, mest lærerige og mest nærværende e-sportstræning. 


Life-skills er bygget på 5 'skills', som vi stræber efter at opnå, gennem en intensiv og evaluerende træning. Disse life-skills er med til at danne en vaskeægte e-sportsatlet.


De 5 'skills' er: Sundt mindset, fokus på læring, respekt, vidensdeling og disciplin, som alle bidrager til life-skills, hvis formål er at skabe den bedste e-sportsatlet.


Hos Ajax København E-sport sidder man ikke bare foran skærmen. Hos os får man nemlig en skræddersyet træning til netop dit niveau, suppleret af de 5 'skills'. E-sport er ikke kun det der sker foran skærmen, men også bag skærmen og inde i atletens hjerne.

Uddybning af de fem 'skills'

Et sundt mindset:


Det er lige meget om du er på toppen af scoreboardet, hvis du ikke er mental sund. Vi arbejder med at udøverne fungerer både på- og udenfor serverne – og vigtigst af alt, at de tør sige til, hvis der er

noget, der er galt. Vi stræber efter at skabe det sundeste mindset for vores medlemmer. Mindset er desværre et tabubelagt emne, hvorfor vi gerne vil iscenesætte de positive konsekvenser af at have et godt mindset. Hos Ajax København E-sport modtager vi alt med åbne arme, så hvis du ikke har en så god dag, så sig endelig til - så stræber vi nemlig efter at skabe det bedste mindset. Vi arbejder med at medlemmerne både foran skærmen og ved siden af træningen har det godt.


Respekt:


Respekt for både med- og modspillere, trænere og sin egen præstation. Vi arbejder med respekt for

hinanden og andre mennesker. Vi bakker hinanden op og gør hinanden bedre. Hos Ajax København E-sport respekterer vi hinanden, både på serveren og udenfor serveren. Vi respekterer hinandens diversitet og uanset om man er på hold sammen, eller imod hinanden, er respekt nøglen til et godt e-sportsmiljø og den gode e-sportsatlet.


Fokus på læring:


Det handler om at lære. For at lære skal man turde at fejle. Vi stræber efter at have fokus på læring og skabe en atlet, der tør at fejle. For fejl, leder til evaluering, som leder til en bedre e-sportsatlet. Fejl 99 gange og kom op den 100 gang. Man lærer kun, når man fejler. At fejle er ikke noget negativt, hvis ens mindset er bygget, således at det er okay at fejle. Vi fokuserer på læringen. 


Vidensdeling:


Jo bedre man gør sine teammates, jo bedre bliver man selv. Det handler om at hjælpe og turde spørge om hjælp. Vi stræber efter at vores medlemmer skal dele sin viden og kompetencer, og ikke skjule dem. For sammen bliver vi bedre. Vi stræber efter at skabe et miljø hvor den bedre atlet deler fra sig og den mindre gode atlet tør spørg om vidensdeling. Det handler om at skabe et miljø, hvor man sammen bliver bedre og ikke individuelt. E-sport er en holdsport.


Disciplin:


Disciplin er seriøs deltagelse. Både på og udenfor serveren. Vi stræber efter at skabe en disciplineret atlet og miljø. Man møder til tiden, deltager i både den fysiske træning og e-sportstræningen, og så har man disciplin til at lære. Man skal kunne have disciplinen for at møde op, med et mindset om at træne e-sport. Dette er dog ikke kun forventet af medlemmerne, men også trænerne. Vi stræber efter at skabe disciplinerede træner, hvilket sker i form af uddannelser og efteruddannelser. Med disciplin, skabes den gode atlet.