Fortnite4

Fortnite (8-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.


Hvornår træner vi?:

Fortnite træningen er delt op i tre hold med farvekoder efter hvilken dag man træner.  


Hold blå (fyldt) - som træner om mandagen fra 16.15-18.15


Hold grøn (starter snart) - som træner om tirsdagen fra 16.15-18.15


Hold gul (fyldt) - som træner om onsdagen fra 16.15-18.15


Hold rød (ledige pladser) - som træner om onsdagen fra 18.15-20.15


Hold lilla (starter snart) - som træner om torsdagen fra 16.15-18.15


Hvad koster det?: Det er gratis at træne hos os indtil sommerferien, hvor der efter vil blive opkrævet kontingent, hvis man ønsker at fortsætte i klubben. 


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København


Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted. Dit barn vil ved tilmelding først komme på ventelisten og derefter blive tildelt et hold, så snart det muligt. 

Skriv endelig i kommentarfeltet, den foretrukne dag.

Hold grøn og lilla starter så snart der er tilmeldinger nok på holdene.

Aktiviteter
21
Jun
BLÅ - TRÆNING FORTNITE
Blå
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
23
Jun
GUL - TRÆNING FORTNITE
Gul
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
23
Jun
RØD - TRÆNING FORTNITE
Rød
18:15 - 20:15
Bavnehøj-hallen
Fortnite hos AJAX København E-sport

Er dit barn i stand til at overleve til det sidste eller har dit barn lyst til at prøve kræfter af med aktiv e-sport, så har vi det perfekte spil som de kan komme og træne hos os i Ajax København E-sport.


Fortnite er et multiplayer battle royale spil, som handler om at være den sidste der overlever på banen for at vinde. Der er mange muligheder at vinde på, men en ting er sikkert, taktikken er vejen frem til succes. 


Dit barn vil lære en masse om diverse muligheder og taktikker i spillet, og hvilke måder de kan gøre brug af banen til deres fordel individuelt og for deres hold. Vi træner blandt andet aim, byggelse ved hjælp af materialer, map insights, reaktionstid, tilpasse sig til ens miljø, at kunne vikle sig ud af en presset situation, og meget mere.  


Dit barn vil lære en masse relevant viden til spillet, som vil hjælpe dem med at have det sjov og samtidig også få en forståelse for hvad det kræver at øge ens niveau og evner for at blive bedre. Vi vil lære dem at følge deres instinkter og videreudvikle på dem in-game. 


Udover det fokuserer vi i Ajax København E-sport også på aktiv e-sport. Aktiv e-sport er hos Ajax København E-sport alfa og omega for at vedligeholde en sund krop og højt esportsniveau. Aktiv e-sport tager udgangspunkt i at træne diverse relevante fysiske øvelser, som kommer til at hjælpe dit barn med at yde deres bedste både in-game og i virkeligheden. Den aktive e-sport vil stimulere dit barns hjerne og tilegne dem viden omkring vigtigheden af et sammenspil mellem online evner og fysisk egenskab.


E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR