Fortnite4

Fortnite (8-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.


Hvornår træner vi?:

Fortnite træningen er delt op i fem hold med farvekoder efter hvilken dag man træner.  


Hold blå (let øvet) FYLDT OP - som træner om mandagen fra 16.15-18.15


Hold grøn (øvet) - som træner om tirsdagen fra 16.15-18.15


Hold gul (let øvet) FYLDT OP - som træner om onsdagen fra 16.15-18.15


Hold lilla (øvet) - som træner om torsdagen fra 16.15-18.15


Hold rød (let) FYLDT OP - som træner om fredagen fra 16.15-18.15


Hvad koster det?: 200 kroner om måneden.


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København


Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted, med dit barns niveau (skriv enten let, let øvet eller øvet i kommentarfeltet). 


Efter du har sendt en tilmeldingsformular afsted, vil du inden for kort tid blive kontaktet vedrørende 14 dages gratis prøvetræning. Efter prøvetræningen, bliver dit barn tilknyttet et hold.

Venteliste:

Du kan sagtens tilmelde dit barn til et allerede fyldt hold. Dit barn ender på ventelisten og I får straks besked når der enten er plads på holdet eller hvis der er et lignende hold der åbner. Så du kan sagtens tilmelde dit barn til et af de fyldte hold, men ender dog i første omgang på en venteliste.


Obs. Der vil blive taget billeder og videoer til de sociale medier og andet lignende. Ved indmeldelse i klubben giver du/I samtykke til at vi kan tage og videredele billeder af dit barn, som herefter bruges internt og eksternt. Hvis du/I gerne vil tilbagetrække samtykke, så skriv til [email protected]

Aktiviteter
02
Dec
LILLA træning Fortnite
Lilla
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
03
Dec
RØD træning Fortnite
Rød
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
06
Dec
BLÅ træning Fortnite
Blå
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
07
Dec
GRØN træning Fortnite
Grøn
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
08
Dec
GUL træning Fortnite
Gul
16:15 - 18:15
Bavnehøj-hallen
Fortnite hos AJAX København E-sport

Er dit barn i stand til at overleve til det sidste eller har dit barn lyst til at prøve kræfter af med aktiv e-sport, så har vi det perfekte spil som de kan komme og træne hos os i Ajax København E-sport.


Fortnite er et multiplayer battle royale spil, som handler om at være den sidste der overlever på banen for at vinde. Der er mange muligheder at vinde på, men en ting er sikkert, taktikken er vejen frem til succes. 


Dit barn vil lære en masse om diverse muligheder og taktikker i spillet, og hvilke måder de kan gøre brug af banen til deres fordel individuelt og for deres hold. Vi træner blandt andet aim, byggelse ved hjælp af materialer, map insights, reaktionstid, tilpasse sig til ens miljø, at kunne vikle sig ud af en presset situation, og meget mere.  


Dit barn vil lære en masse relevant viden til spillet, som vil hjælpe dem med at have det sjov og samtidig også få en forståelse for hvad det kræver at øge ens niveau og evner for at blive bedre. Vi vil lære dem at følge deres instinkter og videreudvikle på dem in-game. 


Udover det fokuserer vi i Ajax København E-sport også på aktiv e-sport. Aktiv e-sport er hos Ajax København E-sport alfa og omega for at vedligeholde en sund krop og højt esportsniveau. Aktiv e-sport tager udgangspunkt i at træne diverse relevante fysiske øvelser, som kommer til at hjælpe dit barn med at yde deres bedste både in-game og i virkeligheden. Den aktive e-sport vil stimulere dit barns hjerne og tilegne dem viden omkring vigtigheden af et sammenspil mellem online evner og fysisk egenskab.


E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR