Fifif

FIFA 23 (8-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.

Hvornår træner vi?:


FIFA 23 TRÆNING - STARTER DEN 30 SEPTEMBER

Træningstid Antal pladser tilbage
Fredage fra 18.15 - 20.15 6 PLADSER TILBAGE


Hvad koster det?: 300 kroner om måneden.


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København


14 dages GRATIS prøvetræning

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted. 

Efter du har sendt en tilmeldingsformular afsted, vil du inden for kort tid blive kontaktet vedrørende 14 dages gratis prøvetræning. Efter prøvetræningen, bliver dit barn tilknyttet et hold.


Venteliste:

Du kan sagtens tilmelde dit barn til et allerede fyldt hold. Dit barn ender på ventelisten og I får straks besked når der enten er plads på holdet eller hvis der er et lignende hold der åbner. Så du kan sagtens tilmelde dit barn til et af de fyldte hold, men ender dog i første omgang på en venteliste.


Obs. Der vil blive taget billeder og videoer til de sociale medier og andet lignende. Ved indmeldelse i klubben giver du/I samtykke til at vi kan tage og videredele billeder af dit barn, som herefter bruges internt og eksternt. Hvis du/I gerne vil tilbagetrække samtykke, så skriv til [email protected]

Aktiviteter
FIFA 23 hos AJAX København E-sport

Har du lyst til at tage frispark som Messi, drible som Neymar, score hovedstødsmål som Ronaldo eller være en stjerne som Mbappe, så tilmeld dig til FIFA 23 hos Ajax København E-sport.

FIFA 23 er et single- og multiplayer spil, baseret på fodbold. Under e-sportstræningen hos os, trænes man til at blive den bedste FIFA-spiller. Vores træning tager udgangspunkt i alt fra den basale læring, til de professionelle taktikker. Vi spiller på PlayStation 4.


Holdet er for alle niveauer, både nybegynderne, men også for de professionelle - hos os er alle velkomne. Vi fokuserer på at inkorporere FIFA-træning, et socialt fællesskab og fysisk træning. 


E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR