Cs4

Counter-Strike (12-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.


Hvornår træner vi?:

Lige pt. har vi ét fyldt Counter Strike hold.


Hold blå (fyldt) - som træner om mandagen fra 18.15-20.15


Hold gul (starter snart) - som træner om tirsdagen fra 18.15-20.15


Hold rød (starter snart) - som træner om torsdagen fra 18.15-20.15


Hvad koster det?: Det er gratis at træne hos os indtil sommerferien, hvor der efter vil blive opkrævet kontingent, hvis man ønsker at fortsætte i klubben. 


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København


Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted. Dit barn vil ved tilmelding først komme på ventelisten og derefter blive tildelt et hold, så snart det muligt. 

Skriv endelig i kommentarfeltet, den foretrukne dag.


Hold gul og rød starter så snart der er tilmeldinger nok på holdene.

Aktiviteter
21
Jun
BLÅ - TRÆNING COUNTER STRIKE
Blå
18:15 - 20:15
Bavnehøj-hallen
Counter-Strike hos AJAX København E-sport

Er dit barn den fødte gamer eller har dit barn lyst til at prøve kræfter af med aktiv e-sport, så har vi det perfekte spil til dem, som de kan komme og træne hos os i Ajax København E-sport. 


Counter-Strike Global Offensive er et first-person shooter spil hvor det kræver en god kommunikation med sine holdkammerater, og evnerne til at lede et hold med taktik og strategier. Dit barn vil lære en masse om selve spillets funktioner og måder hvorpå de kan opnå succes i spillet til vores træninger, samt hygge sig med diverse andre deltagere. 


Vi træner blandt andet aim, map insights, tactics, individuelle roller på holdet, fleksibilitet i spillet, reaktionstid og meget mere. Dit barn vil lære en masse relevant viden til spillet, som vil hjælpe dem med at få en bedre oplevelse in-game og få en masse nye venner ved deres samarbejde med deres holdkammerater. 


Udover det fokuserer vi i Ajax København E-sport også på aktiv e-sport. Aktiv e-sport er hos Ajax København E-sport alfa og omega for at vedligeholde en sund krop og højt esportsniveau. Aktiv e-sport tager udgangspunkt i at træne diverse relevante fysiske øvelser, som kommer til at hjælpe dit barn med at yde deres bedste både in-game og i virkeligheden. Den aktive e-sport vil stimulere dit barns hjerne og tilegne dem viden omkring vigtigheden af et sammenspil mellem online evner og fysisk egenskab.

Ajax København E-sport - E-sport med socialt ansvar
E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR