Khtmoqwph3_csgo_banner_24_3_2019

Counter-Strike (12-16 år)

Velkommen til Ajax København E-sport

Velkommen til aktiv e-sportstræning i hjertet af Sydhavn, hos Ajax København E-sport.


Hvornår træner vi?:


Counter Strike Global Offensive (CS:GO)

Træningstid Hvor mange pladser tilbage?
Hold blå - som træner om mandagen fra 18.15-20.15 KUN 2 pladser tilbage


Hvad koster det?: 300 kroner om måneden.


Lokation: Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København

14 dages GRATIS prøvetræning

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til aktiv e-sportstræning, så send endelig en tilmeldingsformular afsted. 

Efter du har sendt en tilmeldingsformular afsted, vil du inden for kort tid blive kontaktet vedrørende 14 dages gratis prøvetræning. Efter prøvetræningen, bliver dit barn tilknyttet et hold.


Venteliste:

Du kan sagtens tilmelde dit barn til et allerede fyldt hold. Dit barn bliver placeret på ventelisten og I får straks besked når der enten er plads på holdet eller hvis der er et lignende hold der åbner. 


Obs. Der vil blive taget billeder og videoer til de sociale medier og andet lignende. Ved indmeldelse i klubben giver du/I samtykke til at vi kan tage og videredele billeder af dit barn, som herefter bruges internt og eksternt. Hvis du/I gerne vil tilbagetrække samtykke, så skriv til [email protected]


Aktiviteter
Counter-Strike hos AJAX København E-sport

Er dit barn den fødte gamer eller har dit barn lyst til at prøve kræfter af med aktiv e-sport, så har vi det perfekte spil til dem, som de kan komme og træne hos os i Ajax København E-sport. 


Counter-Strike Global Offensive er et first-person shooter spil hvor det kræver en god kommunikation med sine holdkammerater, og evnerne til at lede et hold med taktik og strategier. Dit barn vil lære en masse om selve spillets funktioner og måder hvorpå de kan opnå succes i spillet til vores træninger, samt hygge sig med diverse andre deltagere. 


Vi træner blandt andet aim, map insights, tactics, individuelle roller på holdet, fleksibilitet i spillet, reaktionstid og meget mere. Dit barn vil lære en masse relevant viden til spillet, som vil hjælpe dem med at få en bedre oplevelse in-game og få en masse nye venner ved deres samarbejde med deres holdkammerater. 


Udover det fokuserer vi i Ajax København E-sport også på aktiv e-sport. Aktiv e-sport er hos Ajax København E-sport alfa og omega for at vedligeholde en sund krop og højt esportsniveau. Aktiv e-sport tager udgangspunkt i at træne diverse relevante fysiske øvelser, som kommer til at hjælpe dit barn med at yde deres bedste både in-game og i virkeligheden. Den aktive e-sport vil stimulere dit barns hjerne og tilegne dem viden omkring vigtigheden af et sammenspil mellem online evner og fysisk egenskab.

Ajax København E-sport - E-sport med socialt ansvar
E-SPORT MED SOCIALT ANSVAR