Ajax%20klubfoto

Ajax Happy Kidz

Om holdet

Ajax Happy Kidz  er et håndboldhold for børn med forskellige former for udviklingshandicaps for aldersgruppen 5 - 16 år. Happy Kidz er en del af det nationale håndboldfællesskab LykkeLiga. 

 

Vi har fokus på glæde og bevægelse gennem håndboldrelaterede aktiviteter. Vi træner én gang om ugen, og vi bestræber os på, at den træning bliver vores lille oase af håndbold, sjov og ballade midt i hverdagens hamsterhjul, og alle er velkomne. 

 

På holdet er der, både i forhold til alder og forskellige udviklingshandicaps, stor forskel på børnenes behov og evner, men dette er ikke et problem. Tværtimod. Børnenes imponerende rummelighed og accept af hinandens forskelligheder gør, at de differentierede behov bliver underordnede.

 

Den største forskel på at spille på Happy Kidz i forhold til andre ungdomshold i Ajax København er, at vi hos Happy Kidz har en langt højere grad af gentagelse i øvelserne, der er en højere grad af forståelsen for at alle kan have en dårlig dag, og have brug for at trække sig lidt væk – og antallet af gange, hvor vi slutter med en fælles hygge-snack er langt hyppigere. 

 

I trænerteamet er der (med en enkelt undtagelse) ingen, der har særlige forudsætninger for at arbejde med børn med udviklingshandicaps. Vi har alle civile jobs eller studier, der intet har med dette fagområde at gøre. Vores baggrund er, at vi alle elsker håndbold – og børn.  Vi er håndboldtrænere, og håndboldentusiaster, men vi er ikke pædagoger.

 

Vi er pt. 10 spillere på holdet, men vi har plads til mange flere, og vi vil meget gerne have nye og flere holdkammerater. Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig/dit barn, så tøv endelig ikke med at kontakte en af trænerne for en uforpligtende snak. 

Holdets kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Trænere
AP
Anja Fie Pedersen
Træner
21 64 29 03
AL
Anja Linde
Træner
60 13 97 26